Valmistuin ylioppilaaksi Kimpisen lukiosta keväällä 2007. Pidin lukio-opintojen jälkeen yhden välivuoden, jonka jälkeen aloitin biologian opinnot Oulun yliopistossa. Luin pääaineenani eläinekologiaa ja sivuaineina biotieteitä, maantiedettä, kasvatustieteitä, terveystiedettä, ympäristönsuojelua ja kasvitiedettä. Laaja-alainen kiinnostus näkyi laajoina sivuaine-opintoina. Olen myös tehnyt erityisopetuksen opintoja Helsingin yliopistoon.

Nykyään olen vähän yllättäenkin palannut juurilleni ja työskentelen Kimpisen lukiossa biologian ja maantieteen lehtorina. Näiden lisäksi opetan myös terveystietoa. Parasta tässä työssä on kohtaamiset opiskelijoiden kanssa. Opiskelijoiden onnistumiset ja osaamiset ovat ehdottomasti työn suola. Ja onhan se hienoa, että saat työksesi selittää ihmisille asioista ja ilmiöistä, joihin suhtaudut intohimoisesti.

Lukio on tosi nopea pyrähdys elämässä, keskittäisin siihen paljon energiaa! Lukio vaatii työtä ja panostusta, mutta tärkeää on myös nauttia lukio-ajasta ja sen tuomista kokemuksista. Panostakaa lukioon ja olkaa kiltisti!