Kimpisen lukio Lappeenrannan keskustassa tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet lukio-opintoihin. Lukiossamme on innostunut ja opiskelijamyönteinen ilmapiiri. Lukio-opetuksella on käytössään uusitut, avarat ja modernit tilat. Opiskelijoita Kimpisen lukiossa on 585 ja opettajia 45.

Kimpisen lukiossa opiskelijalla on mahdollisuus painottaa opintojaan kieliin ja kansainvälisyyteen, matemaattis-luonnontieteellisiin aineisiin, humanistisiin aineisiin sekä taito- ja taideaineisiin. Monet  Etelä-Karjalan urheiluakatemian urheilijoista opiskelevat Kimpisessä.

Kimpisen lukion välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Kimpisen koulu, Saimaan ammattiopisto Sampo, Etelä-Karjalan kansalaisopisto, Etelä-Karjalan kesäyliopisto, liikuntapaikat, urheilutalo, uimahalli, musiikkiopisto, Kimpisen kenttä, kirjasto, teatteri ja keskustan palvelut.

Teemme aktiivisesti yhteistyötä Lappeenrannan teknillisen yliopiston, Saimaan ammattikorkeakoulun sekä muiden oppilaitosten ja yritysten kanssa. Muissa oppilaitoksissa suoritettuja opintoja voi lukea hyväksi lukio-opintoihin. Parhaimmillaan ne toimivat polkuna jatko-opintoihin!